Srpen 2012

Zmrzlina "fialovej jazyk"

18. srpna 2012 v 14:40 | Kuchařka katka |  Zmrzliny
Je krásný letní den ale vám je až moc teplo? Proto pro vás máme novinku, domácí borůvkovou zmrzlinu!
Ingredience:
500g borůvek
500g zakysané smetany
200g krupicového cukru
mixer
Borůvky spolu s cukrem dejte do mísi a rozmixujeme až z borůvek bude piré. Smetanu dejte do mísi a pomalu do ní zašlehávejte pyré. Směs poté přendejte do mísi a dejte na 1-2 hodiny mrazit. Vyndejte z mrazáku a promíchejte tak aby se krystalky ledu zamíchaly dovnitř. Pak dejte opět na hodinu mrazit. Vyndejte z mrazáku, opět promíchejte, přendejte do uzavíratelné nádoby a dejte na 6 hodin mrazit. Před podáváním vyndejte zmrzlinu na 20 minut z mrazáku.

PTÁME SE VÁS: Jak se vám líbí vzhled blogu

3. srpna 2012 v 9:59 | Šéfkuchař Dark Knight a šéfkuchařka Katka |  Ptáme se vás
Když už tu máme tuhle rubriku, tak proč se nezeptat jak na vás působí tento vzhled. Měl by být takový veselejší když vaříme to jídlo. Chceme váš názor, jestli máme nechat tenhle nebo připravit jiný. Už máme menší nápad, ale byla by škoda je vyměňovat když vám nevadí. Takže zase nacháváme prostor v anketě a komentářích...